1.10.2008 ob 21:54

Trkaj za študente

Pojdi na komentarje

Danes sem odšla pogledat koncert v mestu namenjen začetku študentskega šolskega leta, kjub temu da sem ravno vpisala absolventa in se nekako počutim izvzeto iz vseh dogodkov, ki so namenjeni brucom in ostalim, ki še hodijo na predavanja.

Dobra stran absolventskega staža je, da imaš več časa za srečevanja s sošolci. Vse je bolj umirjeno in preprosto, kot prej ko si drvel z enih vaj na druge, naredil prostor v urniku za kosilo in drvenje naprej do večera ali jutra.

Koncert ogledala tudi Trkajeva teta, ki je v bistvu zelo pomembna oseba na Biologiji. Najbolj zanimivo se mi je zdelo, da naju je s sošolko pozdravila. Večina naših profesorjev nima pojma kdo vse je poslušal predavanja. Večina me nikoli ne pozdravi. Saj vem, da imajo veliko dela in si ne morejo zapomniti vseh obrazov. Vseeno pa imam rada takšne svetle izjeme, zaradi njih se počuti veliko bolj oseba na faxu in ne številka.

Ne vem, ali je bil kriv Trkaj ali ves splet dogodkov danes, ampak dan se mi je zdel tako pozitiven in sončen, čeprav sem gledala od jutra do večera sivo ljubljansko nebo, ki se mi do letos ni nikoli zdelo lepo. Niti ne vidim razloga za tarnanje proti grozotam Ljubljane in primerjavi z mojim domačim krajem. Raje se toplo oblečem in poskušam najti pozitivne stvari dneva in mesta. Doma mi bo vedno najlepše, pa če v Ljubljani preženejo meglo, sive dneve in mraz. 

Se temu reče odraščanje ali samo sprijaznjenje s situacijo?

 • Share/Bookmark


5 komentarjev

 • badabum  badabum
  2.10.2008 15:34

  lol. s tem se začne, sledi še neizbežno tiktakanje biološke ure. :P

 • Tiktakanje biološke ure…o tem še niti ne razmišljam. :roll:

 • badabum  badabum
  3.10.2008 22:09

  itak, prav v tem je štos, bo kr ura sama razmislila.

  ne skrbi, imaš še vsaj… 3-4 leta :P

 • Bi rekla, da si zloben, ampak itak ne bi imelo željenega efekta. Če napišem zakaj vse ste moški prasci, bi bilo ravno tko brez pomena. V končni fazi, ko neham bit iracionalna in uporabim svoje znanje, se ponovno zavem, da imaš prav…Damn nature!

 • badabum  badabum
  3.10.2008 22:31

  lol. zloben? moi?
  G.B Shaw je nekoč rekel naslednje: “The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” So there, ha!

  Ko si že omenila prasce… tole sem včeraj čital (we’ve come a long way, yeah!) :D

  http://blog.everythingdinosaur.co.uk/blog/_archives/2008/9/16/3887150.html

  fajn čtivo :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !