10.10.2008 ob 15:37

Pogostitev v Vili Podrožnik

Pojdi na komentarje

V bistvu sploh ni tako slabo vsako toliko predstaviti kakšen svoj projekt in biti pohvaljen zanj. Ne vem kakšen odnos imajo ostali biologi do slavnostnih dogodkov, ampak meni je bilo danes prav lepo, da sem prišla v lepi obleki in mi je ministrica Mojca Kucler Dolinar dala roko. Verjamem, da njej vse skupaj ne pomeni veliko, da je zanjo bolj službena dolžnost, je pa vseeno lepo.

Moj posebni dosežek, zaradi katerega sem bila povabljena, je povezan s pajki. Več o tem sem že napisala tu.

Zjutraj sem šla na zagovor kolega, ki se tudi ukvarja s pajki. Tako da je cel dan lepo v stilu lepih prireditev.

Kako je sprejem potekal? Najprej sem imela težave v petkah priti po tlakovani potki, ker če nisem hodila po prstih, se mi je petka zatikala med reže tlakovcev.Ministrica se je z vsakim rokovala, nato so imeli malo umetniškega programa. Kitara in flavta ter tenorist in klavir. Pa ministrica je imela govor in potem smo imeli super pogostitev, kjer nisem nikogar poznala ali na novo spoznala. Natakarji z belimi rokavičkami in razni mali kanapejčki, tortice in sadje. Pa vrt sem si končno ogledala. Velik in lepo urejen z ribnikom in vrtno utico. :)

Mogoče bi mi morale biti take slavnostne zadeve v breme, ker sem biolog in bi morala uživati samo na terenu ali pri delu v laboratoriju. Vseeno jaz imam rada dneve v pohodniških čevljih in tiste v petkah, kaj hočem!

481274002_ac7ebd1570.jpg?v=0

Reblog this post [with Zemanta]
 • Share/Bookmark


6 komentarjev

 •   ANDY
  10.10.2008 18:57

  BRAVO, BRAVO ZA BIOLOGE.

 •   matej
  10.10.2008 20:03

  Res je bilo prekrasno na sprejemu pri ministrici, smo si lahko malo ogledali vilo Podrožnik, prekrasen park,…….kar smo do sedaj lahko videli sam preko TV.
  Tudi jaz sem opazil, da udeleženci nismo navezali nekih stikov ali koga na novo spoznali.
  LP pa se še mogoče srečamo na kaki drugem sprejemu :)

 • Ne vem, če bom letos tako pridna, glede posebnih dosežkov, bi pa bilo vsekakor lepo se srečati v manj formalni obliki :)

 •   Žaba
  17.10.2008 11:06

  Kakšna je pa podtalnica, glede na to da si biolog, a so not kakšne bljak in to…ker recimo, jest sem pr eni taki zapuščeni vili, v enem takšnem ribničku, k voda prteka od spodaj, pa me je včasih groza, da niso kakšni pajki, pa to, a veš.

 • Pojma nimam, ker sem si samo vljudno od daleč ogledala stvari.

 • badabum  badabum
  27.10.2008 15:44

  Evo, doseže absolventski staž in takoj neha pisat. Tc tc tc. :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !