28.11.2008 ob 18:36

Alter Bridge na Dunaju

Pojdi na komentarje

Bila sem že v Pragi, Olomoucu, Rigi, Vilni, Bernu in še kje, ampak včeraj me je zadelo dejstvo, da še nisem bila na Dunaju. Na to grozno dejstvo se nisem spomnila takoj, ko mi je fant predstavil plan za najin zmenek, ampak šele ko smo bili že kakšne tri ure na avtobusu.

Dan se je začel skoraj katastrofalno, saj se je budilka ponovno odločila, da ne bo zvonila in sva tako komaj prišla pravočasno na zbirno mesto. Pot je minila samo z manjšimi pretresi in dlje kot sem bila od doma bolj sem se veselila koncerta in hitrega ogleda Dunaja (končno!).

Koncert je bil v nakupovalnem središu Gasometer, kar je 7 tramvajskih postaj proč od centra Dunajain 1,7 evra. Hiter sprehod med novoletnimi lučkami in izložbami, mi zadostuje, da obkljukam tudi to prestolnico. Za podrobnejše vtise, pa se bom morala še kdaj vrniti.

Koncert je bil super. Veliko efektov z lučmi, dobro odigrane in odpete pesmi in nekaj emocije. Ne v smislu emo generacije, ampak je bila komunikacija s pubilko dobra, mogoče pristna(?). Najprej sem si mislila, da je nemogoče imeti dober koncert, če imaš samo dva albuma. Ampak motila sem se, zelo, zelo.

In kaj je bilo na koncertu biološkega? Hm, nič razen en fant je imel na vratu tetovažo pajka, za katerega še vedno ne vem katere vrste je bil. Nisem ga vprašala, ker po mojem tudi on ni vedel kaj mu leze proti glavi. Pa plastični kozarci za pivo so bili iz zelo kakovostne plastike, ki se ni kar tako zlomila. Primerni bi bili za pasti za pajke. :mrgreen:

Fantje, ki so igrali lepe viže.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !