10.01.2009 ob 20:05

Zobki prihajajo na dlesni po urniku

Pojdi na komentarje

V sredo je spontano nastala manjša delegacija, ki je krenila iz Ljubljane do Nove Gorice z misijo: božanje malih kužkov. Varvara nas je lepo sprejela na njenem travniku, kjer smo ji toliko časa metali frizbi, da nas je morala mama kar spomniti zaradi česa smo prišli.

Med prelaganjem mladičkov iz rok enega obiskovalca v naslednje roke, sem ugotovila da ima vsak od mladičkov vsaj dva zobka lepo postavljena na dlesni. Danes je teh zobkov že malo več. Nekaj manjših igrač od Varvare imajo v kotišču že vsaj dva tedna. Zadnjih nekaj dni pa sem opazila, da jih nekateri dejansko uporabljajo. To ne morem primerjati z igro odraslega psa, ampak začetek je. Še vedno jim dela probleme globinski vid. Med igro bi radi skočili na svoje sestrice ali bratca ampak običajno zgrešijo cilj. Ampak oko je zapletena struktura, ki potrebuje malo več časa, da se res dobro razvije. Bolj izdelana igra še pride na vrsto.

Po poti domov smo se vsi trije strinjali, da so to ravnokar res cukrčki, ampak čez čas bodo postali velika odgovornost za novega lastnika.

Tukaj je ena zloženka iz vseh slik, ki so nastale v tistih nekaj urah. Sedaj pa morem pogledat kje se potepajo kepice. :D

obisk2obisk4obisk3

obisk6obisk8

obisk7obisk5obisk1

  • Share/Bookmark


1 komentar

  •   Kolibri
    11.01.2009 15:39

    iiiiiiiiiiiiiii – pa jeziček imajo tako, kot njihova babica :-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !