15.02.2009 ob 21:56

Valentinove puščice

Pojdi na komentarje

Ja, 14. februarja so štiri kepice odšle od nas v svoje nove domove, nekateri so dobili tudi nova imena, tako da niso več partizani. Barbka Novak nam je pripravila zelo ganljivo in poučno predavanje o pasmi, vzgoji, prehrani in delu psov. Še meni, ki bom samo posvojila Varvi za nekaj mesecev, je predavanje zelo koristilo. Po predavanju so lastniki mladičkov počasi odhajali vsak s svojim domov. Bilo je nekaj solz, ampak jaz trdno verjamem, da je vsak šel na boljše in da bodo vsi imeli lepo pasje življenje.

Varvara ni včeraj kazala znakov žalosti, ravno tako danes. Mogoče zato, ker sta dve ostali do petka še doma in prehod od šestih mladičev na enega ni tako hud. Vsekakor jo moram pohvaliti, da je bila in še vedno je ves čas prav zgledna mamica, ki je znala poskrbeti za vse kar je bilo potrebno in jih ni pretirano grajala ali ujčkala.

Danes sva z Varvaro že pričele s kondicijskimi pripravami, da bo lahko ponovno začela z agility-jem, pašnjo ovc, frizbije. Pred tem pa smo malo družinico peljali na sprehod na skrivne potke pod Sv. Goro, da bi vsi skupaj malo uživali na sončku, se lovili, igrali.

valent_1

Nasmeh novopečene lastnice. Ostali so jo kopirali. :D

valent_2

Babica Oli na obisku.

valent_3

Varvara, Mrvica in Tuna - Luna na sprehodu.

valent_4

Gremlin!

valent_5

valent_6

Mrvica uživa na sončku.

valent_7

Kuščarica je ravno tako izkoristila sončne žarke.

 • Share/Bookmark


3 komentarjev

 •   sibila
  17.02.2009 08:55

  Ja, pa so malčki v novih domovih.Mirai uživa in je zelo, zelo zlata punca.Navihana kot le kaj;)
  Moram pa vas res zelo pohvaliti, kako je lepo navajena vsega.Ni težav v avtu, ne v boksu, lula in kaka pridno zunaj, lepo je navajena vrvice,…Res ste se lepo trudili z mladički, se pozna;) Hvala!
  Edino jesti nima časa, pošteno nahranim jo lahko edino tako, da dobiva briketke za nagradice med norenjem, ker v miru pojest iz sklede ni časa;)

 • Jesti ni imela časa niti pri nas, tako da sem ta energične kot je Mirai ravno tako kdaj nagradila med kakšno vajo.
  Sem vesela, da se je privadila in da je naš trud videti na njihovem obnašanju. :)

 •   Alenka
  21.02.2009 15:02

  Se strinjam s Sibilo. Mladički so odraščali v čudovitem okolju, vidi se, da so njihovi vzreditelji zanje skrbeli s srcem. Hvaležna sem jim za to.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !