27.04.2009 ob 21:36

Drugi siv M-jček

Pojdi na komentarje

Očitno mi pri srečevanju M-jčkov manjka potrpljenja, ker imam občutek, da jih bom počasi srečala skoraj vse. Namesto ene skupne objave, bodo dobili vsak svojo. Glede na to, da so od 18. decembra že močno pridobili na velikosti, si vsak od njih res zasluži prostor zase.

V soboto so me moji starši pustili samo z našim najstarejšim psom, ki ne rabi več kot nekaj sprehodov dnevno in hranjenje, karkoli več je za njega preveč. Tako sem se odločila obiskati agility tekmo v Ajdovščini, kjer sem lahko vsaj opazovala druge pse in ljudi pri delu. Presenečena sem bila nad čistočo travnika v gradu, saj je bil še nekaj tednov prej posut s črepinjami.

Da se vrnem k naslovu, na tekmi je bila tudi Miša oz. Modra ali Cilka, naj si vsak izbere najljubše ime. :) Ni bila sama, z njo je bila njena nova družina, s katero se je lepo ujela. Malo temnejša je od Mimi – Bertice in Lune – Tune. Uhca ima upognjena naprej in ne ob strani, kot jih nosi Luna. Zobke tudi pridno menja kot ostali M-jčki in večinoma se je že preobleka v odraslo pasjo dlako. Če odmislim barvo je zelo podobna Varvari, vsaj po obliki glave. Če bi vsakega od psov, ki sem jih do sedaj srečala opisala z eno besedo, je Luna zasanjana in Mimi razigrana ter Miša delovna.

Ne vem, kako je s črno polovico legla, ampak sivke so neverjetno mirne. S tem ne mislim, da niso razigrane in vesele, ampak tako odraslo delujejo. Pubertetniško obdobje in vse vragolije šele prihajajo.

misa1

misa2

Pripravljena na delo s svojo novo lastnico.

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 •   sibila
  29.04.2009 13:48

  Iii, kako je Miša luštna!
  Upam, da jo na sobotni tekmi vidim še jaz in Mimi.
  Moja punca je res pridna in umirjena, zelo kul karakter, ampak včasih je razigrana premila beseda za njo, hihi ;)

 • Wow, they are growing! Their noses become much longer!
  Lovely pictures. My personal wish, you could added more photo’s of the puppies.

  Best Regards,

  Mirjam

 •   sibila
  29.04.2009 21:25

  Hej, Mirjam! I’m Mirai’s lucky owner.If you wish I can send you link to her photo album…

 • Mirjam: I was working on quality, but faild. But don’t be unpatinet, because in a few weeks you would see some of them.

  Sibila: Škoda, ker te ne bo v Hrušici, ker bo kar velik kos družine prisoten. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !