12.08.2009 ob 12:23

Ko pogrešam Varvaro in Luno

Pojdi na komentarje

Po prihodu s počitnic sem ostala kar v Ljubljani in se posvetila delu, ki me vedno potrpežljivo počaka. Čeprav me ne bi motilo, če bi se kdaj kakšna stvar zgodila sama od sebe. Ampak, to je že druga zgodba.

Ker sem navajena, da z borderkama preživim vsaj del tedna, je bil več kot dva tedna dolg premor preveč zame. Tako sem si poiskala nadomestnega psa. Fantova družina ima deset let staro psičko cavalier king charles spaniel, ki sem si jo “izposodila” za en teden.

iska2

Mokra postrižena Tajči.

Najprej sva imele stilsko preobrazbo iz divjega psa v postriženega psa. Naučili sva se kako se varno zapusti avto. To vsekakor ni čez voznikov sedež. :) Nato sva imele dva izleta do Pristavskega jezera pri Mengšu, kjer se je labodja družina odločila, da od vseh obiskovalcev mora spoditi ravno naju. Raje kot, da izgubim boj proti gospodu labodu, sva se sprehodile po bližnjem gozdičku. Če ostanem še malo pri omenjenem jezeru. Glede na svojo velikost ne zasluži oznake jezero, ampak močvirje/mokrišče,… To vodno telo izgleda precej blatno, zaraščeno in sumim, da ni najboljše kopališče za ljudi. Ampak nihče od domačinov ni upošteval opozoril, da to ni kopališče, niti piknik plac. Mogoče se tam opozorila berejo drugače. Pač nisem domačinka. :???:

iska1

Iški Vintgar

Ker nisem imela namena še v tretje težit labodom, sva na zadnji sprehod odšle proti Iškemu Vintgarju. Sprehod po hladnem gozdu je bil zame zelo pomirjujoč. Za psičko pa plavanje, kopanje po peščenenem bregu in tekanje po gozdnih stezah.

iska3

Kam je padla palčka?

Po tednu v Ljubljani z nadomestnim psom, sem bila v petek vseeno vesela naših pavlih. Kot običajno je sledilo nekaj minutno norenje v pozdrav in poljubčki od Lune, Varvara pa je takoj prevohala avto in povedala, da so se v njem vozili neznani psi. Jp, Varvara tudi govori, samo bolj potiho, da je vsi ne slišijo. :mrgreen:

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 •   nina
  12.08.2009 17:21

  iiiiiiiiiiii kok dobrooo

 •   LoNi
  12.08.2009 22:05

  blazno blatno biologija :) lep post…

 •   ribica
  13.08.2009 09:22

  Saj ni kaj za dodat. Imej jih rada še naprej, uživaj v družbi vseh treh. Očitno te zelo potrebuje tudi Tajči. Jaz si ne znam predstavljati dneva brez moje Čarne. Že po eni uri odsotnosti čisto znori, ko pridem domov. Pa poljubčki, miganje z repom, da bi si ga odšraufala, glavno pa je “čitanje SMS-ov” na mojih oblačilih, saj moram pocartat vsako žival, ki jo srečam, tako da ima kar dosti sporočil.

 • Hvala vsem za pohvale ;) Nekako ugotavljam, da me zadnje čase vedno od biologije odnese k psom. Bodo tudi drugačni prispevki, obljubim!

  ribica: Tajči ima že deset let svojo družino, tako da jaz samo občasno kaj pomagam. Z Varvaro pa bova jeseni resno zavihali rokave :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !