28.08.2009 ob 11:05

Vodno hlajenje

Pojdi na komentarje

Čeprav se avgust nezadržno bliža koncu in mi izpiti ponovno motijo spanec, se vročina ne poslavlja od nas. In vsa živa bitja imajo neko mejo do katere še stojično prenašajo visoke temperature, nato pa je potrebno najti hladno senco ali vodo. Morje je sedaj že toplo kot kakšna mlačna juha, tako da je Soča veliko bolj primerna ideja za ohladitev. Pa če sem prav iskrena imamo do reke tako blizu, da je o odhodu do morja in komolčkanja na plaži, neumesno sploh razmišljati.

luna_skok

Lunin skok v vodo.

Naši psički obožujeta vodo in plavanje. Odhod do Soče je dobra odločitev za vse člane naše družine,tako za tiste z dvema kot druge s štirimi nogami. Luna in Varvara povsem različno doživljata plavanje. Varvi ima rada, da ljudje plavajo z njo. Luna vidi plavanje bolj meditativno. Najde si zaletno stezo in izvede precej lep skok v vodo. Nato začne s plavanjem v krogih in se ne zanima za palice, ki jih mečemo v vodo, niti človeške družbe ne potrebuje. Mislim, da sem nekoč že omenila, da se mi zdi Luna zen pes. :D Varvi vse počne veliko bolj energično, ampak taka pač je. :)

var_pogl

Varvarin hipnotičen pogle.

Upam, da nevihte, ki jih napovedujejo za vikend ne shladijo Soče preveč. Saj bi se jima rada pridružila pri plavanju ta vikend. Hladen vikend vsem!

hlas

Centrifuga!

  • Share/Bookmark


1 komentar

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !