15.09.2009 ob 11:55

Nedeljski Seta del Oro piknik

Pojdi na komentarje

Vsaka zgodba ima svoj začetek, ki je subjektivno določen z vidika tistega, ki zgodbo piše. Vem, da bi kdo drug označil kaj drugega za začetek te zgodbe, ampak sedaj jo pripovedujem jaz.

Če Barbka in Sašo ne bi imela Kolibri at Mel’N'Roses, ne bi nikoli bilo tudi mladih V-jčkov in T-jčkov. Ena od V-jčkov ne bi nikoli imela imena Varvara in postala del naše družine. Varvara nas ne bi vsak dan razveseljevala in spominjala, da je življenje lepo ker je. Ta ista borderka ne bi imela podmladka, malih M-jčkov. Sedaj sploh niso več tako mali. So že skoraj odrasli psi, ki začenjajo uvajanja v različne pasje športe, se razstavljajo ali spremljajo svojo družino na izletih in počitnicah.

In če se ponovno vrnem na začetek. Če ne bi bilo Oli in vzrediteljev z idejo, da enkrat letno pripravita Seta del Oro pikniki, ne bi doživela pozitvne nedelje med borderji in pobožala večino malih M-jčkov. Po pikniku sem prišla do zaključka, da so vzreditelji psov, ki ti prodajo psa in se tu zgodba zaključi in so taki, ki postanejo del tvojega življenja.

To je moja zgodba o Seta del Oro pikniku, ki je fantastično uspel. Čeprav so vremenoslovci napovedovali plohe, dež ni imel poguma, da bi uničil tako lep dan.

tri

Luna - Tuna, Lučka - Helga in Varvara.

tri1

Najbližje je Mindi - Mrvica, od leve proti desni pa so Luna, Varvi, Lučka. Upam, da mama in Nace nista preveč jezna zaradi pojavljanja na blogu.

 • Share/Bookmark


2 komentarjev

 •   Alenka
  20.09.2009 22:07

  Res je velika razlika med vzreditelji, ki ti psa samo prodajo in za katere je zgodba takrat tudi zaključena, in drugimi, ki postanejo del tvojega življenja. Vesela sem, da sem imela srečo spoznati te druge, in hvaležna sem jim za to.

 •   sibila
  21.09.2009 19:04

  Tudi jaz se pridružujem Alenki! Tako lepo je bilo vsaj malo videti vse :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !