30.09.2009 ob 11:11

Muri pri veterinarju

Pojdi na komentarje

O Muriju sem že pisala. Najdenček, ki ga najprej nismo nameravali obdržati, ker imamo tri pse in je še to kakšen dan preveč. Psi so sprejeli Murija kot prijatelja in občasno se igrajo. Kolikor se lahko dve tako različni vrsti igrata. Čez dan se zadržuje na vrtu in se vsaj zaenkrat ne oddaljuje od hiše. Noč preživlja v hiši in peščene toaletne prostore je že osvojil.

Do sedaj se ne spomnim, da bi bila katera od mačk, ki smo jih imeli, cepljena. Odločitev, da Murija cepimo in kasneje kastriramo se mi je zdela prava. Mačke ne moreš omejit v njenem gibanju tako kot psa in če se že potika po travnikih, naj bo njegovo početje varno.

Tako smo Murija pospravili v transporter (ali po domače box) in odšli najprej do Postojne trenirat agility z Varvaro in Luno. Muri je ta čas mirno spal. Na poti domov pa smo se ustavili še pri veterinarju in Muri še opazil ni, kdaj sta ga zadeli dve iglici. Za svojo hrabrost je bil nagrajen z mačjo konzervo, ki sta mu jo obe psički zavidali.

Mislim, da bo Muri precej mirno prenašal vožnjo v avtu, čakanje v transporterju in obisk pri veterinarju tudi v prihodnje.

muri1

  • Share/Bookmark


4 komentarjev

  • ja, priden Muri ;) Lepo.

  • Oho, mucek bo kmalu imel strašno svoje in nujne opravke, ko se bo navadil svojega teritorija. Je pa priden, če se ne boji transporterja. Moji mačkoni so vedno naredili celo dramo iz tega. Iz boxov se je slišalo najbolj otožno in do dna duše segajoče mačje pritoževanje.

  • Verjetno bo res začel več raziskovati, ampak zaenkrat se prav otročje obnaša.

  •   sibila
    30.09.2009 16:41

    Luštkan je! Lepo, da se je tako lepo udomačil pri vas. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !