22.03.2010 ob 12:15

Grisolino je zakon

Pojdi na komentarje

Ponedeljek je tu in z njim novice o F-jčkih.

Farfalina zasačena med igro :)

Prašič se ponovno vrača. Tokrat med brata Finch in Ferris.

Kepice se že opremljajo z zobki. V kratkem pričakujem pomladansko krojenje F-jčkov, ki bo verjetno vsebovalo veliko luknjic na rokavih in hlačnicah. :) Korenjaki so v nedeljo dobili svoj prvi dodani obrok. M-jčki niso bili veliki gurmani, zato sem pričakovala podobno reakcijo tudi pri F-jčkih.  Kepice so zelo hitro ugotovile, kje je hrana in všeč jim je bila. No, nekatere sem razselila, ker so se preveč igrali in premalo ukvarjali s hrano. Po disciplinskem ukrepu so se vsi najedli.

Firefly med hranjenjem.

Firefly med prehranjevanjem.

Prejšnji teden so tudi prejeli vsak svoj odmerek paste proti glistam, ki pa jim ni bila niti najmanj njami njami. Glasni protesti so sledili. Prihod mamice Varvi v kotišče je vse pomiril. :)

Skupinska slika iz menze.

Skupinska slika iz menze.

Teden je zaznamovalo veliko obiskov bodočih lastikov.V soboto in nedeljo pa so si F-jčke ogledali vzreditelji Seta del Oro in Elaeth. Igrače, ki so jih včeraj prejeli F-jčki v dar od očka Deepa, so že v uporabi. Wubbo nekateri obdelujejo, drugi spijo z njo. Varvara je še vedno igriva in si je zaželela nove igrače. Sama si je izbrala oranžnega prašička in sedaj z njim piska noč in dan. Ostale igrače jim predstavim kasneje, da bo vsak dan kaj zanimivega. Očka Deep je dobro izbral za svojo mladino!

Formica se igra.

Formica se igra.

Floyd obvlada hojo po zraku.

  • Share/Bookmark


3 komentarjev

  • Jupi, jaz se vračam sem vsak teden :) Čedalje bolj luštni so za videt in olalala, kako hitro se razvijajo :) A igračke bodo šle potem z njimi, da ne bodo žalostni ob razhodu?

  •   ingi
    22.03.2010 21:05

    Joj, kako so lušni!

  • Špelca: Zaenkrat pišem enkrat na teden, da mi ostane kaj časa za ostala opravila. :) Žalost ob razhodu je vedno prisotna, ne glede na vsa darila, ki jih dobijo. Večinoma je odvisno kako jih lastniki uvedejo v novo življenje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !