12.04.2010 ob 17:02

Omejevanje svobode

Pojdi na komentarje

Tudi F-jčki ne morejo živet kar prosto kot se jim zljubi. Vem, da so lepi in srčkani, ampak omejevanje svobode je kdaj dobro tudi zanje. Danes so imeli en manjši šok dan, saj so najprej vsi preizkusili svoje nove povodce. Ovratnice že tri dni preizkušajo in moram reči, da ni bilo nobenih protestov. Kepice so se nekaj časa praskale, ampak sprijaznjenje je sledilo zelo hitro.

F-jke omejene v gibanju.

Drugi šok je bil transporter in vožnja z avtom, ki je trajala cele 2 minuti, ali manj. Seveda so protestirali, ampak za prvo silo so spoznali tudi vožnjo. Mislim, da smo sedaj naredili kljukice pri privajanju F-jčkov na svet, ki ga bodo izkusili tudi v novih domovih. O česanju nisem nič napisala, ampak to je nekaj kar doživijo vsak dan in so že čisto privajeni na krtačo.

Tudi fantje so na vrvici.

Transporter napolnjen s F-jčki pripravljenimi na vožnjo.

Finch pa je še vedno brez bodočega lastnika. Ampak sem pozitvina, da se bo zanj našla prava oseba. :)

Finch med raziskovanjem travnika.

 • Share/Bookmark


5 komentarjev

 •   Alenka
  12.04.2010 20:25

  No, končno nove slikce ;-) Sem dobila obvestilo od Lučkine “botrce”, naj grem hitro gledat te čudovite kosmatinčke. Finch je pa tako lep gospodič, da bo gotovo kmalu koga posvojil. Ja, kar prava beseda za odnos med štirinožcem in njegovim človekom!

 •   sibila
  13.04.2010 10:33

  O, lubčki mali, kako so luštni!

 • ooo – kolk jim vrvice in ovratnice pašejo :-D

 •   Nataša
  15.04.2010 11:03

  Podpiram navajanje na boks. :) Najhujše kar se ti lahko zgodi je večtedensko tuljenje mladička, ker ni navajen na boks. Bravo!

  A se Formica mogoče oddaja? :) ))

 • Nataša: Smiselno se mi zdi navajanje na stvari in dogodke, ki bodo prisotni tudi v novem domu. Boks je že eden od elementov, ki jih bodo uporabljali vsi novi lastniki. Ravno tako ovratnica, povodec in krtača, za ostalo nam zmanjka energije in ur v dnevu :D

  Kolibri: Ponovno si super izbrala! ;)

  Sibila: Vsak dan jim povem kako so krasni.

  Alenka: Malo pa je potrebno omejiti njihovo svobodo, saj je to tudi za njih dobro, čeprav jim je težko razložiti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !