3.05.2010 ob 12:23

Za lažjo vzgojo F-jčkov

Pojdi na komentarje

Včeraj je bil super poučen dan za vse lastnike F-jčkov, ki so se udeležili predavanja: ” Kako prepričati vrvico, da bo ohlapna?”. Organizirala ga je Branka Hobič, ki izvaja zelo različna šolanja. Predavanje je pokrilo vsa področja mladičkovega življenja. Začeli smo s spanjem, nadaljevali s prehrano, nezaželjenimi lužicami, igra, … na koncu pa smo se posvetili še masaži psa in delu na mizi.

Delo na mizi.

Zanimivo se mi je zdelo, da ob oddaji psov, skoraj ni bilo vprašanj. Včeraj pa smo vsi udeleženci pridno dvigovali roke in postavljali zelo različna vprašanja. Odgovori so bili konkretni, podprti s praktičnim prikazom. Rada imam, da predavatelji pokažejo kako naj bi se določena vaja izvedla, ker si velikokrat stvari razlagam po svoje.

Fantje na posvetu :)

Predavanje so F-jčki izkoristili za igranje. Finch in Fjodor sta bila izmučena, ko sta prišla domov. Vse kar ju je zanimalo je bila menza in spanje, slednje v ogromnih količinah. ;) In ko sem že pri Finchu, fant je ponovno doma, saj so se pri njegovih lastnikih pojavile zdravstvene težave. Dobro je, da so pravi čas ocenili situacijo in ugotovili, da vsega ne bo mogoče izpeljati. Tako je Finchko ponovno v čakanju na lastnika.

Finch je sam prisluhnil predavanju.

Slike tokrat niso moje. Hvala Floydov Rok za čudovite fotografije.

  • Share/Bookmark


1 komentar

  •   Alenka
    3.05.2010 22:14

    Držim pesti, da bi očarljivi Finch kmalu našel dom. No, saj ne, da ga zdaj nima … :-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !