17.05.2010 ob 13:07

Izpiti, izleti, izobraževanja

Pojdi na komentarje

Več časa kot ne pišem, več novic se nabere in težje je najti pravi naslov, ki bi zaobjel vse dogodke. Ampak recimo, da je sedaj moje življenje spet v tirnicah in bom bolj pogosto kracala po blogu. Še sama ne verjamem tej izjavi. :)

Mimi, ko ni na RO-ju.

Pa pojdimo po vrsti. Finch je dobil lastnike in kot večina F-jčkov se tudi on kobaca enkrat na teden v pasji šoli na Vrhniki. Varvara je opravila preizkus za psa terapevta in njena lastnica je pridno odposlušala predavanje za vodnike psov terapevtov. Tudi sama sem se po nesreči udeležila enega od predavanj in moram reči, da stvar sploh ni preprosta. Če kdo misli, da je vsak miren pes lahko terapevt, je zelo daleč od resnice. Varvi in Luna se pripravljata na izpit za psa spremljevalca s preizkusom obnašanja v urbanem okolju in strokovnim izpitom za vodnika. Ali na kratko B-BH. :) Luna je uredila svoje pogoje za mladinski šampionat. Njena sestrica Mimi pa je opravila izpit iz Rally Obedience I in na svoji prvi tekmi dosegla odlično četrto mesto. Bravo Luna, Mimi in Sibila!

Še suho poziranje.

Včeraj je Varvara peljala otroke na morje. Pod otroke mislim Luno in Fjodorja in pod morje Gradež. Super so se imeli, norenje po morju je bil samo dodatek k vsem ostalim aktivnostim.

Premočen trojček.

Prva morska za Fjodija!

 • Share/Bookmark


2 komentarjev

 •   sibila
  17.05.2010 13:41

  Čestitke tudi Luni in Varvi še od nas!
  Jima naslednjič čestitamo v živo in ju polubčkamo! :)

 •   Kolibri
  25.05.2010 18:50

  Babica ponosna na hči in vnukinjo… Ampak – vnuček bi pa lahko uhlje mal lepše nosil. Alenka?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !