10.06.2010 ob 11:56

Luna zaključila z mladinci

Pojdi na komentarje

Tokrat sem bila samo pobudnik Luninega odhoda na vikend potovanje v Srbijo. Tako jo je prvič razstavljal njen lastnik in glede na to, da sem morala njegovo delo oceniti samo po fotografijah in uspehih, moram reči, da je stvari zelo dobro speljal. Saj je dosegla potrebne naslove, da Luna postane mladinski šampionat Srbije.  Seveda bo sledilo še fotografiranje  s slovenskim in srbskim šampionatom, ko uredimo vse uradne zadeve. :)

Taki napisi mi vedno izvabijo nasmeh.

Zakaj sem sploh tako vztrajala, da je potrebno takoj, sedaj v Srbijo? Ker bo Luna že 18. tega meseca prestara za opravljanje šampionata razreda mladih v Srbiji in zdelo se mi je škoda, da ne bi izkoristili pogoja, ki ga je opravila v decembru.

Luna v glavi ponavlja kako in kaj v ringu :)

Super se mi zdi, da je v Sremski Mitrovici, na sobotni razstavi, pristala na tretji stopnički FCI prve skupine. Borderji se malokrat pojavijo na stopničkah, ko se izbira med vsemi najlepšimi predstavniki pasem. No, vsaj na razstavah, ki sem se jih do sedaj udeležila, je bilo tako. Ene pasme malo bolj padejo v oko kot druge, ene izgledajo malo bolj posebne kot druge. Vsaj jaz si tako razlagam končne izzide.

Pozerka!

Vsekakor je Luna sedaj zaključila z razredom mladih in nekoč mali sivi puhek, je postal velika damica, ki se seli v odprti razred, kjer jo čaka še veliko pozerstva. Seveda že imam ogledane datume razstav. Ste pričakovali kaj drugega?

  • Share/Bookmark


2 komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !