16.06.2010 ob 17:58

M-jčki osvajajo sceno

Pojdi na komentarje

Očitno bo po vsakem vikendu nekaj za napisat o M-jčkih. Zaenkrat se izmenjujeta Luna in Mimi, ampak morda bo kmalu presenetil še kateri iz garniture M-jkotov. Bi rekla, da je težko verjeti, da so Luna in družba, tako veliki, ampak saj jo gledam vsak dan in se ne morem ravno slepiti s kakšnim:”Še včeraj so bili M-jčki čisto majhni!” Ne, že nekaj časa niso mahni, ampak čisto odrasli borderski ovčarji.

Če se ponovno srečam z rdečo nitko. Hotela sem pisati o Mimi, ki sem jo prejšnjo soboto videla na agility tekmi. Super je! Lepo spremlja lastnico in je natančna pri delu. Ostalo so finese, ki pridejo s časom. Naslednji dan sta se udeležili še tekme RO v Zagrebu in dosegli 2. mesto. :) Aja, na agilityju sta imeli nekaj kazenskih, ampak sta ostali uvrščeni, kar se mi zdi veliko za psa, ki je bil na svoji tretji tekmi.

Na agility tekmi je bil tudi očka F-jčkov. Osvojil je tretje mesto . Bravo Deep! Organizatorji so poskrbeli za hlajenje psov, saj so uredili manjše bazenčke. Moj eFe je imel tako priložnost čofotat s svojim ta starim. Mislim, da je bilo obema dokaj vseeno za sorodstvene vezi, samo da sta palice lahko vlekla iz vode, ampak pogled nanju je bil vseeno poseben.

Iz te kepice je zrasla zagrizena tekmovalka v različnih disciplinah.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !