26.09.2010 ob 11:35

Zamujam

Pojdi na komentarje

September gre mimo mene prehitro. Sploh ga ne dohajam, dogodki se kar vrstijo in ko najdem nekaj časa zase, je blog še vedno med zadnjimi opravili. Medtem ko sem jaz pozabila na pisanje se je zgodil vsakoletni Seta del Oro piknik, ki so ga najbolj zgledno obiskali F-jčki. Vseh sedem se je pojavilo na dogodku.

F-jčki na Seta del Oro pikniku

Tako izgleda fotografija lastnikov in psov Seta del Oro piknika. Manjkajo še družinski člani vsakega od psov :)

Floyd v ozadju, Finch na levi in Ferris na desni.

Luna je prejela mladinski šampionat iz Srbije. Tako da je sedaj mala uradno mladinska prvakinja v Sloveniji in Srbiji. Ampak kljub naslovoma nima časa spati na lovorikah. Pripravlja se na agility tekme, obiskati more vzrejni pregled in pozimi še kakšno razstavo. Ovce bodo morale počakati do pomladi, ker vreme res ne omogoča nobenih treningov.

Diploma iz Srbije. Malo sem razočarana, pričakovala sem cirilico.

Fjodor je začel obiskovati malo šolo. Mala šola pomeni priprave na izpit iz poslušnosti. Kar pomeni, da F-jčki sploh niso več tako mali in da počasi odraščajo. Čez poletje je Fjodor občasno pokukal na trening Tačk pomagačk. Ne vem, če bo kdaj terapevtski pes, premlad se mi zdi, da bi lahko to ocenila.Jesen je prinesla občasne urice agilityja. S slednjim res nisem nameravala začeti, ampak eFe ga obožuje. Tako vesel postane, ko zagleda ovire. Naj mu vse skupaj prepovem? Saj ne bo razumel. Tako mu pripravim njegov mini trening na še bolj mini ovirah. Kompromis je očitno ključ do uspeha vsakega razmerja, ja še človeško pasja naveza potrebuje popuščanje. Malo bo poslušnosti, malo agilityja, pa bova oba srečna. Za pašnjo pa se mi mali še ne zdi dovolj stabilen.

In jaz? Moja diploma napreduje, čeprav počasi in za nekoga tako neučakanega kot sem jaz je vse skupaj prepočasi. Sploh se mi ne da več razlagati, da je moje delo zelo obsežno in da moram biti sigurna v to kar počnem. No, vse ob svojem času…verjetno. Upam, da bo pravi čas prišel čim prej. Me je pa prijetno presenetila novica, da je Bolgarska znanstvena revija objavila moj članek. Tako, da malo vzpodbude sem vseeno dobila. Pa še psi niso edine zvezdice te objave.

Bolgari niso razočarali :)

Prve tri fotografije mi je podaril Rok – lastnik Floyda. Hvala, sicer bi bila ta objava zelo slabo slikovno podkrepljena.

  • Share/Bookmark


3 komentarjev

  • Počasi pa ziher bo tudi diploma. :)

  • Mislim, da se vsi problemi začnejo s tem, da še nimam diplome…in sovražim to vrtenje v krogu.

  •   sibila
    28.09.2010 20:17

    Saj bo, saj bo, tačas pa še uživaj z eFetom! :)

    Pa čestitke za objavljen članek, superca! Je prav fio videti, da ima tvoje delo neko korist, a ne? :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !