1.12.2010 ob 10:17

Je kdo rekel sneg?

Pojdi na komentarje

Za vikend se je res veliko dogajalo, tako da sem prav vesela za normalnih pet dni, ko urejam stvari za diplomo, pišem blog in naučim eFeta kakšno novo vajo. Kdaj so dolgočasni dnevi ravno tako pomembni, če ne še bolj kot divji vikend, ko zjutraj zajamem sapo in zvečer izdahnem. V večini Slovenije danes sneži, vsaj po poročanju medijev, sneg baje konkretno naletava. Pri nas je samo burja in leden dež, mogoče bo kakšna snežinka zašla tudi v naše kraje tekom zime, ampak običajno ni nič dramatičnega.

Navdušenje!

Naš F-jček tako ni pričakal snega doma, tako kot večina njegovih bratcev in sestric ampak je bil odpeljan do njega. Varvi in Luna sta se s snegom že srečali in zanju je to pomenilo eno samo norenje. Norenje po zvoženem snegu, po celem snegu, lovljenje kep, ki izginejo. Fjodor ju je posnemal, ampak kljub temu smo ga zalotili med opazovanjem lastnih stopinj, pa malih kepic, ki se kotalijo po pobočju, iskanju vej pod snežno odejo. Sneg se mu je zdel nenavaden pojav, ki ga je bilo potrebno doživeti v vsej njegovi drugačnosti.

Igra!

Upam, da ta vikend ponovimo vajo. :)

Poziranje!

Trijo Adijo pamet:D

Fotografije je tokrat  podaril Zlatko.

 • Share/Bookmark


5 komentarjev

 •   sibila
  1.12.2010 17:48

  Uuuuu, koliko snega! Še mi ga nimamo toliko, no, danes mogoče že. :) )
  To so uživali, Mimi se prav meša od snega, obožuje ga, sposobna je sama divjat kot zmešana gor in dol po bregu in skakljat po snegu. :)

  Smo pa včeraj odkrili super zabavo, lopatanje na sprehodu. Obema se je kar mešalo od navdušenja, ko sem drvela z lopato pod ritjo zraven njiju.
  Mimi sem se najbrž zdela kot kakšna ovca na sankah. :) ) Se je pa tudi ona malo peljala v naročju zraven, ampak ljubše ji je skakanje v noge med vožnjo. :) )

 • sibila: Čisto si me navdušila…mislim, da si moram do naslednjega izleta na sneg tudi sama kupiti eno lopato. Pa se bom lahko pridružila kosmatincem pri norenju. :) Me prav zanima njihov odziv.

 • Hej, moja lopata, že par dni govori le to.

  Psov pa načeloma ne komentiram – preveč jih ljubim.

 • Niko: Tukaj lahko komentiraš pse kolikor hočeš, so stalni gostje objav. :)

 •   sibila
  2.12.2010 21:35

  Jap, lopatanje je zakon! Danes sta punci spet noreli za lopatami, tokrat s pasjimi prijatelji. :)
  Pa prav fajn je, mi gremo na sprehod gor peš, dol se pa peljemo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !