8.12.2010 ob 10:22

Decembrske dejavnosti

Pojdi na komentarje

V nedeljo smo imeli na primorskem sončen dan, brez burje in brez oblakov. Zadnje čase so sončni dnevi nekaj tako posebnega in redkega, da jim je treba nameniti nekaj časa, oditi na sprehod za nekaj ur in uživati v sončni svetlobi. Ko dežuje imamo polmrak, nikoli zares svetlo. Mislim, da takšna polovičarska svetloba ne vpliva dobro na počutje kogarkoli.

Bratca

Kot sem rekla, je bila pa nedelja zato toliko bolj vesela. Sprehod po Cerju je bil veliko lepši kot običajno, saj so se nam tokrat pridružili Sanja, Rok in Floyd. Fjodor in Floyd sta norela, Varvi in Luna se nista vmešavali v divjo igro, mi smo pa v miru poklepetali. :)

Mama in hči

Decembra naj bi bili tudi humanitarni. Ker sama ravnokar nisem niti blizu zelene veje, sem darovala namesto denarja kar mojo kri. Na transfuzijskem oddelku so rekli, da je zelo zdrava in mi odvzeli kar veliko količino. Ne pogrešam je, diploma napreduje tudi brez 4,5 dl krvi v telesu. Najboljša mi je malica, ki jo dobiš kasneje. Ogromno hrane, ki je nikoli ne bi pojedla za običajno malico, tam pa kar nekako gre.

Ta konec tedna pa bo ponovno poln dogajanja. Mešane občutke imam glede tega. Bom komentirala stvari, ko se zgodijo.

Skrivam se!

Hvala Roku in Sanji za fotografije!

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !