20.12.2010 ob 09:39

Prva tekma zimskega pokala

Pojdi na komentarje

Eni imajo prednovoletne zabave, da se še zadnjič srečajo v starem letu in si zaželijo vse dobro v prihajajočem. Uredijo se smernice in načrti za naslednje leto. Športno kinološko društvo Postojna raje kot zabavo organizira agility tekmo.

Večina fotografij je iz Gradeža. Ne vem, kdaj ga bom ponovno videla zasneženega.

V soboto je potekala prva tekma zimskega pokala. Vse ni potekalo gladko, ker je vreme malo ponagajalo in so tekmovalci manjkali, dogajale so se nam takšne in drugačne težave s programom, zapisom rezultatov….Ampak kdor dela, bo prej ali slej zagrešil tudi kakšno napako. Ekipa s katero sem delala je bila super, nikomur ni bilo nič težko narediti. Nobenega pritoževanja, zmrdovanja, skratka brez negativizma.

Pesek prekrit s snegom je super podlaga za norenje.

Tekma je bila posebna, saj je na njej debitirala naša Luna-Tuna1 in bila celo uvrščena na koncu. Nastopala je tudi njena sestrica Mimi. Zakaj sem sedaj začela naštevati M-jčke? Na dan tekme so imeli rojstni dan. Stari so že dve leti. Dve leti od malih kepic! Prvič je v najzahtevnejšem razredu nastopil tudi Deep (samec, ki je zakrivil F-jčke). Varvara bi skoraj pristala na stopničkah, če njena lastnica ne bi pozabila proge. Po daljši odsotnosti od agility-ja, se mi to zdi čisto naravno. Sploh pa jaz, ki imam spomin zlate ribice, raje ne komentiram takšnih dogodkov. Večina mojih treningov se konča nenadoma, ker pozabim kam naj bi nadaljevala. Omeniti moram, da je na tej tekmi pomagal tudi eden izmed decembrskih dobrih mož, saj je v kategoriji A1 large zmagala Mojca z Bubble. To je bila njuna prva tekma in prvi nastopi s psom so vedno polni treme in strahu.

Bubble pravi: "Zrcalce, zrcalce povej kakšen moj rezultat na drugi zimski tekmi bo?"

Po končani tekmi so se člani društva dobili na pijači in večerji ter določili smernice za naslednjo zimsko tekmo, ki bo 22. januarja. Tudi z delom se lahko poslovimo od starega leta, sploh če so ljudje s katerimi delaš super in ima cela skupina jasen cilj.

Pasja razglednica iz Gradeža.

Fotografjio, na kateri je Bubble, je posnela Daša Zakotnik. Ostale pa dežurni fotograf Zlatko.

  1. tega pa nisem že dolgo napisala []
  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !