2.01.2011 ob 12:40

Pa začnimo

Pojdi na komentarje

Novo leto nimam za nov začetek v smislu velikih, sijočih in sploh pretiranih ciljev. Zame je ta čas jeseni. Nimam niti točnega datuma, ampak nove načrte si pripravim jeseni in menjava letnice pomeni samo to, da bo vse kar počnem malo zastalo, razen gospodinjskim opravilom se poviša frekvenca. In komaj čakam jutrišnji dan, čeprav je jutri za večino zelo osovražen ponedeljek. Ampak jutri bodo vsi uradi, trgovine in pekarne delali po običajnem urniku.

Mogoče sta zame postala 31. december in 1. januar  pomembna lani, ko so nastali F-jčki. In verjetno si bom za vedno zapomnila stavek, ki ga je rekla lastnica Deepa: “Alenka Fjodor gre.” Tako zelo sem si želela psa, da kar nisem verjela, da je vse skupaj res in mogoče tudi to polepša to prisiljeno norijo ob koncu leta. Pa saj v končni fazi samo koledarje po hiši zamenjam. Nič drastičnega ne naredimo v dveh dneh, ko vsi tako norijo. Še rokovnika ne zamenjam ob koncu leta, ampak kot sem prej omenila, jeseni. Pa kaj če ima rubrike kot so: pogovorne ure, urnik in telefonske številke sošolcev.

Če naredim en hiter pregled 2010, bi rekla da je bilo zame leto menjav, obnov in novih ciljev. Marsikateri cilj, ki se mi je zdel res pravi je letos padel in nadomestil ga je kakšen bolj pravi. Več pa ne bom povedala. Ko bodo plani postali dovolj resnični, bom o njih tudi pisala. Še o diplomi ne maram pisati, ker je še vedno v delu. Nezaključeni projekti me samo lovijo kot duhovi ali slaba vest in čisto nič nisem vesela, da gredo dela že močno čez zastavljen rok. Ampak tudi diploma bo pričakala svoj konec. :)

Imejte se radi. :)

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !