19.01.2011 ob 13:47

Tačke na razstavi

Pojdi na komentarje

Tudi Tačke pomagačke so se udeležile razstave, ne vem ali se je kateri od psov terapevtov tudi razstavljal, ampak večina jih je bila tam zaradi delavnice na kateri so otrokom pomagali pri odpravljanj strahu pred psi. Prostor je bil urejen podobno kot igralni kotički v nakupovalnih centrih. Razlika med igralnim kotičkom na razstavi z ostalimi, je bila v velikem številu terapevtskih psov, za popestritev pa so imeli postavljene tudi miniaturne agility ovire. V živo je izgledalo nadvse simpatično in zelo živahno. Kolikor sem si na hitro ogledala dogajanje dopoldne, se je na delavnici Tačk pomagačk oglasilo res veliko otrok. Vem, da je Varvara pomagala deklici, ki se je res močno bala psov, da je premagala ta strah. Več pa ne bi vedela povedati, saj sem bila na razstavi zelo zaposlena, pa ne samo s psi. :)

Varvi se je našla v terapiji bolj kot v vseh športnih dejavnostih, ki jih je pred tem preizkusila.

Fotografije je tokrat prispevala Vanja Borko. Simpatično gospodično in njenih fotografij po razstavi ne bi več našla, če se ne bi zgodil fenomen Facebook. To je v bistvu prvič, da mi je socialno omrežje prišlo prav.

Male rokice so jo popolno prekrile. :D

  • Share/Bookmark


3 komentarjev

  •   kifija
    19.01.2011 18:51

    Tudi v novomeški Dnevni center – ŠENT, prihaja enkrat na mesec na obisk ena od Tačk pomagavčk. Ime ji je Nikita. Njena voditeljica pa je Mojca Zupančič.
    Veseli smo obeh.

  • Kok je to en lep cukr od psa :mrgreen:

  • Snowblind: Bom Varvarini lastnici sporočila, da je Varvi pridobila še enega oboževalca. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !