25.01.2011 ob 14:52

Druga tekma zimskega pokala

Pojdi na komentarje

V soboto se je zgodila druga od treh agility tekem zimskega pokala v Prestranku. Če je bila prva tekma nekoliko nerodno izpeljana, ker smo se morali vsi, ki delamo na tekmi malo ogreti in pomisliti kaj vse so naše zadolžitve, je bila druga tekma že veliko bolj tekoča. Vse skupaj je potekalo tako hitro, da smo v nekem trenutku prehiteli urnik. Na večini tekem, realizacija običajno zelo zamuja za urnikom.

Tokrat bom izpostavila samo dve stvari. Pokopali smo star računalniški program za obdelavo podatkov, ki je bil uporabniku zelo neprijazen in ga nadomestili z novim programom1 . Zaenkrat lahko rečem, da je veliko bolj logičen za uporabo, kot je bil njegov predhodnik, vendar se bom z njim bolj osebno spoznala kakšen teden pred tretjo zimsko tekmo. Druga pomembna stvar, Komisija za agility ima prenovljeno spletno stran in po novem so rezultati na strani še preden je tekma zaključena.

Zato tudi danes ne bo nič o rezultatih, ker si vse lahko poklikate sami. Za zaključek lahko samo napišem, da je bila tekma res prijetna in kot sem izvedela po tekmi, je sobotni dogodek marsikdo doživel podobno. :)

 1. še svetil se je in dišal po novem []
 • Share/Bookmark


2 komentarjev

 •   sibila
  27.01.2011 20:25

  Jaaaaa, nova stran je super duper kulska! Sem za foro pogledala v soboto, če so res rezultati online in glej, res so bili! Uau!
  Tako, da novi program in stran sta super uporabna in učinkovita! :)
  Naj nam dobro služita…

 • Sibila: Nekateri bodo zelo veseli ob prebiranju tvojega komentarja. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !