17.05.2011 ob 12:48

Tunel

Pojdi na komentarje

Očitno bom dopolnjevala komplet ovir za agility bolj počasi, kot sem najprej mislila. Res je, da kakovostne ovire zahtevajo večji denarni vložek, ampak zaenkrat tudi ni večjega povpraševanja po agilityju. V bistvu je večje zanimanje za vse kar je povezano s Tačkami pomagačkami. Kar me je najprej presenetilo, saj je agility veliko več časa prisoten v Sloveniji kot Tačke. Upoštevala sem dejstvo in dala prednost temam, ki ljudi najbolj zanimajo. Tako bom verjetno ta mesec  preurejala, še en del bivše njive, v nov košček poligona. Medtem bom naročila še nov tunel, ki si ga že cel teden intenzivno ogledujem. Najraje bi naročila kar dva, ampak to bi bilo že pretiravanje. Imela bi namreč enega običajnega in enega prozornega. Ne morem se nagledati prozornih tunelov. Zdi se mi, da bi ta mali psi izgledali res zanimivi, ko bi tekli skozi. :)

Tu je namig, če bi mi kdo želel kupiti darilo.

Težko se je držati zastavljene lestvice lastnosti, ki jih mora tunel imeti, da ga naročim. Najraje bi vse preskočila in začela pri simpatičen in barvit. :) Saj vem, stvar mora biti najprej uporabna, kakovostna in z normalno ceno. Lepota je tokrat drugotnega pomena.  Škoda!

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 •   tjaša gregorič
  18.05.2011 09:01

  Taki tunelčki so res lepi, ampak praksa kaže, da ne zdržijo niti enega poštenega treninga. Mogoče za mladičke in malo šolo. Žal so se dolgoročno izkazale samo navadnečrne prezračevane cevi. Celo tuneli, ki jih prodajajo kot original agility opremo niso kaj dolgega veka.

 • Kaj pa vem, doma imam agility tunel, ki je preživel kar nekaj tekem in je še vedno uporaben. Novega kupuje, ker je ta precej kratek in ga je težko zviti pod palisado.

 •   Teja
  22.08.2011 13:55

  Varvara, Kje pa naročiš tunel? Ker ga jaz sedaj iščem, pa ne najdem ničesar :/

 • Klikni na fotografijo. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !