23.05.2011 ob 13:31

Sobotni nakupi

Pojdi na komentarje

Nova služba me je čisto deformirala. Veliko vem o ograjah, količki, lakih za les1. Pod nadzorom imam vse popuste in razprodaje v trgovinah za zunanjo ureditev. Z nekaterimi trgovci se že dobro poznamo in že vedo, da bom za nakup želela račun na firmo. Reklamne letake, ki jih vsak dan še vedno dobivamo čisto preveč za moj okus in potrebe, razporedim na tehnične in ostalo. Ostalo lahko roma v smeti, tehniko pa temeljito pregledam. Nato cel teden ali še dlje preračunavam in razmišljam ali stvar res potrebujem kaj bo izboljšala in ali je sedaj res pravi čas za nakup.

To soboto, pa so se planeti končno poravnali v nakupovalno linijo in sem se odpravila. Z reklamnim letakom in Fjodorjem sem odšla po nakupih. Izbrala sem si želene izdelke, se zmenila glede prevoza in z novim računom, pisanim na Blazno blatno, odšla domov. :) Srečna, ker bom ta teden začela urejati še en ograjen poligon. Načrt imam že zamišljen in komaj čakam, da se vse skupaj začne dogajati. Nekoč sem se veselila, takšnih, tipično ženskih nakupov, ampak kaj naj, časi se spreminjajo.

  1. ne lase []
  • Share/Bookmark


3 komentarjev

  • Ko bi ti vedela, kako meni ravno ograja kri pije. Pa ne okoli poligona, ob hiši. Sem čisto fertik od predračuna, ki sem ga dobila. Adijo nov avto.
    Moja krjolca bo še dolgo dobra. Ti boš vsaj srečna, jaz bi bila pa samo zadovoljna, če ne bi bila zadeva tako prekleto draga.

  • Ko sem pričela urejati ograjo sem si predstavljala, da bo vse skupaj vsaj tretjino ceneje, kot se je izkazalo. Ampak nekatere stvari so nujne.

    Ograja okrog hiše pa mora biti postavljena malo bolj profesionalno, kot to počnem sama in seveda, vse skupaj je precej drago. :) Te razumem!

  • [...] ne vlagam veliko samo v nov poligon in vse materialno kar spada zraven, ampak tudi v znanje. To je že tretji seminar, ki sem ga letos [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !