9.06.2011 ob 11:58

Blatneži

Pojdi na komentarje

Hotela sem pisati o Teku za ženske, na katerem, mi je šlo res dobro. Pa o pikniku Tačk pomagačk na katerem je bilo spuščenih 10 psov različnih pasem in so se vsi super razumeli. Res so posebni, ti terapevti. Pa, da ne pozabim, z Luno sva bili ponovno na neuradni tekmi in kljub temu, da sploh ne trenirava in je sodnik pripravil res težko preizkušnjo, sva jo speljali in bili celo šesti. Tokrat me je Luna – Tuna presenetila v pozitivno smer.

Uhlji prehitevajo.

Ta teden je bilo življenje do nekaterih zelo kruto ter nepravično in čeprav nisem bila zraven pri vsem dogajanju, so me novice pretresle in še vedno mi je zelo hudo, ko pomislim na vse tegobe, ki jih nekateri preživljajo. Tolažbo se lahko najde v različnih stvareh in jaz jo največkrat najdem v delu. Ravnokar se največ ukvarjam z Blatneži, ki me s svojimi vragolijami in še bolj napredkom pri učenju, vedno znova razveselijo. Iz tedna v teden so bolj dojemljivi in vedno boljše sodelujejo s svojimi lastniki.

Najlepša preproga je travnik.

Hvala Ninotu za čudovite fotografije.

Prihajam!

 • Share/Bookmark


6 komentarjev

 • Lej jo, lej jo, našo navihano Deo!
  :-)

 • Če je pa tako dobro sodelovala s fotografom.

 • Tekla si na DM teku? O, bravo. Tistega dne sem bila ravno na pohodu od Mosteca na Rožnik in nazaj. Tekati ne smem več, zaradi kolena.
  Skoraj že poznam nekaj stalnih sprehajalcev kužkov :-)
  Pridni sta bili z Luno.
  In sami srčki na fotkah. Dea je zgornja mladička? Je sedaj že doma?

 • Seveda sem tekla. To je moja najljubša rekreacija. :)

  Če si veliko na Rožniku, si verjetno že spoznala Lučko, črno belo borderko, Lunino sestrico. Ja, tokrat me je pastirica res presenetila, ker enkrat na masec delat, ni nič. Mislila sem, da mi bo divjala okrog ovc kot zmešana, ampak je nekako šlo.

  Dea je ta srednja kobacajka. Seveda je doma, če že hodi v šolo. :D

 • Nevenka, Dea je črnobela mladička, ja. Je že doma, je… Super punca je!

  Sicer pa me je na DM teku “varvara” za dobre pol minute prehitela … Bravo!

 • O, pridni, kar obe sta tekli…super.

  Lučka, mogoče pa res. Bom drugič še bolj pozorna. Vsekakor sem spoznala eno border collie, ki jo je nek gospod posvojil iz zavetišča. Zelo plašna psička, ponavadi “pase” eno rdečo žogico :-)

  Ha, ha, Dea je torej že šolarka….oh, kako čas hitro teče :-) “otroci” pa rastejo…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !