17.06.2011 ob 17:58

Urejanje

Pojdi na komentarje

Počasi napredujem z urejanjem poligona številka dva. Še vedno ne vem, kaj bi napisala na vrata, ampak upam, da me bo navdih srečal pravočasno. Zaenkrat se lahko še potepa in lenari, ker je sedaj bolj pomembna fizična moč. Upam, da bo poligon urejen do konca junija. Mislim, da je to dovolj oddaljen in realen datum, ker mi postavljanje končnih rokov, ne gre najbolje.

Urejala pa nisem samo poligona, ampak tudi neke papirje, od katerih na koncu ni bilo prav veliko. No, ugotovila sem, kaj vse je potrebno urediti, če organiziraš prireditev, kar je veliko, glede na to, da nisem imela pojma o tem področju. Med vso borbo s papirji, sem tudi prišla do zaključka, da sem zelo dobro pismena, saj mi je uspelo izpolniti vse obrazce in urediti fotokopije. Malo sem ponovila tudi računanje odstotkov, kar nikoli ne škodi.

Vsekakor, pri urejanju ne sežem moji mami niti do kolen. Kljub šokom, ki jih je doživljala med razpletanjem neke zgodbe, je ostala zbrana. Točno je vedela kaj hoče doseči in po nekaj urah in pogovorih z različnimi odgovornimi osebami, se je zgodba vendarle razpletla. Vem, da sama ne bi bila tako mirna. Verjetno bi obupala, še preden bi se karkoli sploh premaknilo. Upam, da bom nekega dne pridobila to sposobnost in znala urediti še tako stresne situacije. :)

Brička, ki jo bom danes srečala.

  • Share/Bookmark


2 komentarjev

  •   Katja
    22.06.2011 07:48

    Pridna! Mi čakamo na tvoje ovčke, upam da jih dobiš kmalu, potem se pa priporočamo za kakšen tečaj iz pašnje.

  • Mislim, da to leto ne bo nič z ovcami, ker imam preveč dela z drugim poligonom. Vse ob svojem času…upam, da drugo leto :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !