12.07.2011 ob 16:22

Predstavitev Blazno blatno

Pojdi na komentarje

Malo z zamudo, je na vrsti poročilo o predstavitvi Blazno blatne pasje šole. Dogodek se je odvijal na travniku pred občinsko stavbo v Novi Gorici in ker je od samega dogodka že več kot en teden,  je težko pisati tako veselo in vzneseno, kot bi takrat. Po drugi strani, moram izkašljati kako sem sama videla vse skupaj.

Trike ni pokazal samo Fjodor, tudi Dodi se je pokazala.

Murphy se je odločil, da brez njega ne gre. Začelo se je z odpovedjo nekaterih udeležencev ter brez nekaterih ovir1. Ker še vedno nisem imela treme in nisem bila niti malo panična, so me na Furmanske prazniku v Postojni imeli za talko, saj so zaprli glavno cesto od Postonjske jame proti vsemu. Nekje med iskanjem poti iz Postojne in zmanjkovanjem časa, sem bila verjetno ravno prav adrenalinska za organiziranje predstavitve pasje šole, v Novi Gorici. Murphy je namreč nehal težit, družinski člani in vsi gostje so pomagali, da se je prireditev začela pravočasno. Fjodor je pokazal nekaj poslušnosti in trike, nato so se predstavile Tačke pomagačke, sledil je agility in zaključilo se je s frizbijem, ki sem ga nekje sredi tedna že črtala s seznama, saj je bila večina frizbijašev na drugem koncu Slovenije, Mariboru, kjer so potekala kvalifikacijska tekma.

Tačke pomagačke, so otrokom povedale nekaj vsakodnevni skrbi za pse. Mislim, da je Varvi imela trikrat oprane zobe v enem dnevu. :)

Koliko ljudi si je dogodek ogledalo, sem videla šele na fotografijah, saj sem imela več dela kot sem pričakovala. :) Udeleženci so rekli, da jim je bil dogodek zanimiv in nekateri bi tudi prišli še kdaj, družina me še ni zapakirala v paket in poslala v Afriko, torej je bilo kljub začetni zmedi, vse skupaj v redu izpeljano. Glede na to, da sem kaj takega prvič počela, lahko samo rečem, da bo naslednjič še boljše. :D

Imeli smo dva teka jumpinga.

Fotografiral je tudi tokrat Nino.

Frizbi, je bil presenečenje tudi zame.

  1. tehnične težave, se najbrž reče []
  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !