26.07.2011 ob 09:20

Pol leta

Pojdi na komentarje

Včeraj je minilo pol leta od odprtja Blazno blatne firme. Minilo ni kot bi mignil, ampak z veliko dela, načrtovanja in prepiri z mojimi začetnimi vlagatelji in pomočniki1. Zakaj prepiri? Ker se občasno naše ideje niso skladale, ampak so po glasnem govorjenju postale, samo še boljše. Primorci imamo tako prepirljiv način pogovora, da se kdaj res ne ve ali je pogovor še prijateljski ali je že zašel v razburkane vode. Sploh, če si zunanji opazovalec, ki takega načina govorjenja ni vajen.

Vesela sem, ker se še nisem naveličala moje nove službe. Prav nasprotno, iz meseca v mesec sem bolj navdušena nad njo. Z vsakim novim tečajnikom, ki se razveseli napredka svojega psa, vem da sem na pravi poti. Načrtov kako naprej imam ogromno, verjetno bodo nekateri odpadli, drugi se bodo vrinili in zavzeli vodilno vlogo vsaj za nekaj časa, ampak en cilj še vedno ostaja in čeprav o tem skoraj nikoli ne pišem, še vedno delam tudi zanj. Diplomsko delo še vedno končujem, nisem ga opustila in ne nameravam ga. Ne maram puščati stvari na pol narejene, zdi se mi, da me kasneje samo preganjajo in se mi rogajo, ker nisem zbrala moči in zaključil zgodbo kot bi jo mogla.

Če pomislim, kako se je začela ideja o samozaposlitvi, je najverjetneje ne bi nikoli izpeljala brez Fjodorja. Ko sem začela živeti z njim, nisem slutila, da bo to moj sodelavec v pasji šoli. Bil je samo mladič, ki sem ga želela čim bolj uspešno socializirati, da bi lahko bil čim več z mano. Vsi tečaji, predavanja, sprehodi, ki sva jih opravila sama v različnih okoljih, vse se sedaj obrestuje. Border je delovna pasma in eFe je pravi predstavnik te pasme, vesel je vsake demonstracije vaje, ki jo izvedeva, vesel je novih tečajnikov, novih vaj, ki se jih uči in vesel je vsako jutro, ko se zbudi in prekipeva od želje po delu. Lepo je imeti psa. :)

  1. beri starši []
  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !