27.08.2011 ob 11:17

Vikend agilityja

Pojdi na komentarje

Še vedno obdelujem prejšnji vikend. Trije dnevi, polni dogajanja, dajo veliko gradiva za pisanje. Moja naloga na obeh tekmah je bila neprestano gledanje sodnika. Ok, brez heca, res sem ga morala dva dni gledati, ampak z namenom, da zabeležim rezultate tekmovalcev. Mislim, da sva se dobro ujela, saj me ni okaral, da mu počnem kakšne neumnosti. :cool:

Prizorišče dogajanja. Dva poligona in veliko šotorčkov.

Pohvalno se mi je zdelo, da je vodja prireditve, kljub vsemu delu tekla s svojimi tremi kosmatinci. Še boljše je, da je nekajkrat osvojila, katero od prvih treh mest. Torej je mogoče vse skrbi poriniti v kot in se za minutko posvetiti progi in psu. Tekle so tudi ostale agilitašice iz logaškega kluba in nekaj malega sem tekla tudi sama z mojim eFetom. Zadovoljna sem z najinima nastopoma, saj so bili skoki višji kot običajno in proge težje od teh, ki jih midva tečeva. Moji možgani pa že totalno scvrti od vročine, tako da sem si vse zapomnila bolj na pol.

Vodja prireditve. Respect!

Člani društva, ki so pomagali na tekmi, so se res trudili. Dogajanje ni zastalo, nikogar se ni čakalo, no razen, če prištejemo sem tudi nekatere ovire, ki so nagajale. Prvi dan, se je nekaj hecala miza na agility progi. Vsako toliko, ni začela odštevati časa. Naslednji dan so bile tehnične težave s slalomom, ki so ga kar na samem prizorišču zavarili in tekmovanje se je končalo brez večjih zamud.

Popravljanje slaloma.

Zelo pozitiven vikend je bil. Fotografije tudi tokrat niso moje, odstopile so mi jih članice ŠKD Logatec. Hvala Nadji, Anabelli in Jasni!

Tudi računalniška obdelava je tekla.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !