31.01.2012 ob 13:12

En dan, dve državi, tri agility tekme

Pojdi na komentarje

V soboto sem se odpeljala zanimivemu vikendu naproti. Po prezgodnjem vstajanju, smo imeli postanek v Ivanić Gradu, kjer sem odtekla samo en tek agilityja. No, odtekla sem ga dvakrat, ker je prišel pes na progo in sem morala ponovno odteči celo progo. Tako sem imela za ceno tekme, ravno tako kot ostali tekmovalci dva teka, samo da se meni proga ni spremenila. :) Tudi to je nekaj! Na hitro smo se poslovili od tekmovanja na Hrvaškem in se odpeljali proti Srbiji.

V Beogradu sva z Zlatkotom po nastanitvi v sobi in obvezni pleskavici, začela pripravljati pse, na drugo in tretje tekmovanje tega dne, vendar Fjodor nekako ni sprejel, da bo moral ponovno teči in če je prvi tek bi diskvalificiran, ker sem jaz par stvari zgrešila, je v drugemu teku fant doživel razpad sistema. Tretji tek, jumping, sploh ni bil slab, ampak se mu je poznalo, da nima več prave hitrosti. Tako sva odtekla progo, brez kazenskih točk, vendar v  zelo sproščenem ritmu. Saj kdaj je pa mogel ob desetih zvečer, teči agility? Normalno, da si je mislil svoje o popoldansko – večerni tekmi.

Nedeljo sem, kljub mrazu, izokristila za obisk centra mesta in nakupovanje. :) Sledila je pot domov, s postankom v Postojni, kjer sem pri moji trenerki prevzela nagrado za tretje mesto. Pokazala sem ji vse moje skice prog, ki sta jih sodnici v soboto postavili, da sva jih skupaj malo predebatirale. Če se vrnem k rezultatom, na Hrvaškem, sem kljub ponovnemu štartu in dveh podrtih palicah, osvojila tretje mesto. In ko smo že pri rezultatih, sem bila v Srbiji v jumpingu šesta in skupno sedma. Ampak, rezultati nama niso tako pomembni kot kilometrina, ki jo potrebujeva, da postaneva boljši tekmovalni par. Vse sprejmeva, lahke in težke proge, vse mogoče dvoranske podlage in z vsem se spopadeva, ker se vedno nekaj naučiva.

Malo mi je žal, da bom v februarju šla največ na eno tekmo, ampak kdaj se koledar tekmovanj in ne poravna z ostalimi obveznostmi.

Fotografiral je Zlatko, ki je tudi tekmoval, z Varvi, v Beogradu in s katerim sva se menjala za volanom avta.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !