13.02.2012 ob 21:11

Aprila bodo

Pojdi na komentarje

Konec prejšnjega tedna je bil za Luno dan D in treba je bilo na pot proti Avstriji. Ker sva se z lastnikom Lune najprej malo izgubila, sem  uporabila klic v sili in vprašala lastnico Duka za napotke do cilja. Najbolj prisrčno se mi je zdelo, da ko sem jo dobila na telefon, ni vprašala kako sem, ampak mi zaželela:”Welcome to Austria!”

Prišli smo na cilj, v sneg in mraz, kar se mi najprej sploh ni zdela slaba zamenjava za burjo, ki je divjala te dni pri nas. Spoznali smo Gerharda, vzreditelja Duka in njihov pasji del družine, Dukovo mamo in sestro. Lepi psi! Dan D je bil prav izbran, saj je vse potekalo tako kot mora, najprej sta se malo igrala, podila naokrog in nato je prišla na vrsto paritev. Lepo je, ko stvari potekajo naravno in ni potrebe po kakšnem človeškem vmešavanju. Sledil je meni najbolj smešen del, pisanje papirjev o paritvi, ki bi s kakšnih fotografom, izgledal kot kakšno mednarodno podpisovanje sporazumov.

Na levi Luna, desno Duke.

Sedaj je treba samo upati, da bo Luna mladičke lepo donosila in da bodo zdravi. Vse ostalo pride na vrsto kasneje.

Luna (Magena Seta del Oro) was mated last week with Duke from Vulcano Country, so we are expecting litters in April. Thak you Kerstin (owner of Duke)and Gerhard (breeder of Duke)for all your help.

 • Share/Bookmark


5 komentarjev

 • Dear Alenka,

  We send thousand kisses from Austria!!! Hope you have a better wheater than us in Austria because it’s SOOOOO COLD HERE!!!!!!!!!!! :) ))

  All the best for you and Luna!!

  Kerstin & Duke

 •   sibila
  14.02.2012 14:02

  Oooo, pa ste le dočakali! :)
  Držim pesti in se že veselim malih nečakov in nečakinj, naj vse poteka dobro ter naj bodo zdravi, pridni pa tako bodo.

 •   sibila
  14.02.2012 14:03

  Aja, še tole, joj, kako je Lunica svetla, Mimi je pa že skoraj čisto črna, moraš res prav dobro gledat, da ujameš en malo svetlejši odtenek. :)

 • sibila: Več jo moraš imeti na soncu, pa bo bolj svetla :) Drugače pa doma predvsem skrbimo, da jih dobro donosi, pa nato da bodo zdravi. Saj boš prišla kaj pogledat Mimine nečake?

  Duke: After the strong wind had stopped, now we have really nice weather. During the day we have almost 10°C. Thanks for all the kisses and I hope that you will visit us when litters arrive. :)
  Hugs and kisses to you and Duke!

 •   sibila
  15.02.2012 10:28

  Ja, mogoče pa bo res to, nismo imeli nič sončka, samo gore snega, no, danes celo že sramežljivo sije. :)
  Seveda jih pridem prežulit, če bo le priložnost!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !