18.04.2012 ob 13:21

D-jčki so tu

Pojdi na komentarje

in nas razveseljujejo vsak dan. Pozna sem s temi objavami, ampak zadnje čase sem zelo zaposlena. Pripravila bom en kolaž vsega kar sem počela, namesto pisanja bloga. D-jčki so prišli na velikonočni ponedeljek in tokrat me je Luna poslušala in  poskrbela, da sem lahko malo več spala. Saj pred kotitvijo ni zganjala nobene drame in mladički so na svet prihajali ob kar znosnem terminu, od enih pa do treh zjutraj

Luna s tremi črno belimi. Pri njej Domingo, čisto v ospredju Dama Dee Dee, z mamico spančka D'Artagnan.

Dama Dee Dee

Imena so že izbrana Dama Dee Dee, D’Artagnan in Domingo, priimek je tokrat nov Sunday Glow1. Drugače, pa lahko o D-jčkih povem samo lepe stvari, veliko jejo, spijo, malo se oglašajo in na sploh so to zelo pridni mladički, verjetno veliko pripomore k njihovi pridnosti tudi to, da so samo trije. No, zadnje dva tedna bo vseeno pestro, ne glede na število.

Pači se D'Artagnan, hlača Dama Dee Dee in skriva se Domingo.

Bratca skupaj. Zgoraj D'Artagnan in spodaj spančka Domingo.

Litters of Luna and Duke came on 9. 04. There are two boys D’Artagnan and Domingo. Also there is a girl named Dama Dee Dee, dama is Slovenian word for lady. They are all black and white. Litters are sleeping a lot and growing very fast.

Photos are taken by Nino.

  1. pa še rima se []
  • Share/Bookmark


1 komentar

  •   sibila
    25.04.2012 13:33

    Iiiiiii, kako so luštni! Komaj čakam nove slikice malih nadebudnežev, da vidim v kakšno damo in gospode bodo zrastli. :)
    Joj, se spominjam kako sem nekaj več kot tri leta nazaj nestrpno pričakovala nove objave tukaj in čakala, če bo na kakšni slikici tudi moja pobalinka.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !