28.02.2013 ob 08:25

Samostojen ni enako sam

Pojdi na komentarje

Ko sem pred dvema letoma odprla svoj SP, mi je bila beseda samostojen podjetnik grozljiva, ker mi je asocirala na osamljenost. Da bom vse morala delati sama, za vse bom odgovorna sama in nihče mi ne bo pomagal. No, pa ni tako grozno, kot se je slišalo v moji glavi. Res je, da je zgodba moja in za odločitvami stojim sama, ampak najprej sem si našla čudovito računovodkinjo, ki mi pomaga, da so papirji urejeni. Nato sem s pomočjo oblikovalke dobila moj logo, s katerim sem zelo zadovoljna in letos spletna stran. Pri tem projektu so sodelovali nekateri moji tečajniki ter moj fant. V zelo kratkem času je bila stran postavljena z vsemi besedili in fotografijami, seveda imamo v načrtu še kar nekaj sprememb, ampak te bodo prišle, ko bo čas.

Najprej imaš sanje.

Vesela sem, da se v moji pasji šoli zbirajo tako kreativni ljudje, ki so tudi meni navdih, da se vsak dan trudim biti boljša pri svojem delu. Pa, da ne bom samo pisala o spletni strani, vam jo tudi predstavim.

Nato je potrebno zavihati rokave.

Jutri pa o Fjodorju in F-jčkih, saj je 1. marec njihov rojstni dan in mislim, da si ponovno zaslužijo krajšo objavo in zabavo. :)

Vedno se moraš znati nasmejati.

  • Share/Bookmark


1 komentar

  •   stricmarc
    28.02.2013 09:26

    Čestitam. Kar pogumno naprej. Delovnih mest in službic ne bo . Ljudje bodo morali vedno bolj razmišlati, kaj znajo in do česa imajo afiniteto ter si poiskati delo. Tvoja pot je prava, pravzaprav edina možna v teh časih.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !