26.08.2013 ob 16:34

Blazno blatno se predstavi v Lokavcu

Pojdi na komentarje

V soboto, ko ni bilo uradne tekme agilityja v Sloveniji, so se odvijale neuradna tekmovanja in predstavitve agilityja. Tečajniki moje pasje šole so se odzvali na povabilo, da v Lokavcu nad Ajdovščino predstavimo agility ter poslušnost, člani društva Tačke pomagačke smo predstavili terapevtsko delo. Agility so nam pomagali predstavljati tudi člani društva ŠKD Logatec in s skupnimi močmi smo prebivalcem Lokavca priredili res zanimiv popoldan.

Ogled agility proge.

Začeli smo s postavitvijo in ogledom proge za agility, nato je sledila predstavitev Tačk pomagačk, ki je bila zelo simpatično izpeljana s pomočjo pripravnikov in terapevtskih parov iz Nove Gorice in Logatca. Sledila je predstavitev vaj poslušnosti, ki so jih izvedli moji tečajniki, ki so se morali posebej za ta nastop dobiti na nekaj treningih, da so vadili svoj nastop in moram reči, da so se za prvič super odrezali. Upam, da bodo imeli možnost svoje znanje ponovno kje predstaviti in da bomo nastop še izpili, da bo še bolj zanimiv.

Tačke pomagačke se predstavijo.

V kratkem času obstoja Blazno blatno, se je razvila super ekipa, ki je sposobna predstaviti različne discipline in moram reči, da sem zelo zadovoljna s potjo, ki sem si jo začrtala. :)

Predstavitev nege.

Fotografiral je Davorin Trakonja.

Skupina, ki je predstavljala vaje poslušnosti.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !