28.10.2013 ob 18:09

Otvoritev pasjega parka

Pojdi na komentarje

1. septembra, nismo šli v šolo, ampak je Blazno blatno odprl čisto poseben pasji park, ki ga lahko imenujemo tudi učilnica na prostem. Kljub začetnemu dežju in kasneje mavrici ter na sploh zelo muhastemu vremenu, so obiskovalci preizkusili igrala, si ogledali plesni nastop skupine Blazno plesno po pasje in se informirali o delovanju parka. Pravzaprav je postal park hitro medijsko odmevna novica, saj so o njemu pisali v Primorskih novicah, na spletni strani Pes moj prijatelj in bil je tudi uvrščen v Petkov pečat, rubriko Radia Robin, kjer se izbira najboljšo novico tedna. Zdi se mi, da je uvrstitev med takšne novice, nagrada že sama po sebi in zame je bila že to zmaga.

Bazenček s plastenkami.

Pasji park sestavlja zaenkrat osem različnih igral, na katerih psi razvijajo različne veščine. Načrt je, da se v kratkem pridružijo še dve ali tri nova igrala. Kakšna bodo, naj ostane skrivnost. Vsekakor bova z Ano – tehnično vodjo parka, morali kmalu v delavnico in zavihati rokave. Več o pasjem parku in pravilih, si lahko preberete na spletni strani Blazno blatno.

Zavesa.

  • Share/Bookmark


1 komentar

  •   pohajalka
    31.10.2013 06:52

    Pasji parki so dobra stvar. Pri nas v Ljubljani jih je že kar nekaj. Opremljeni so z vrečkami za kakce, z igrali pa ne. Čestitam.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !