5.11.2013 ob 10:21

Agility tekma v Novi Gorici

Pojdi na komentarje

Prva septembrska sobota je minila v agilitaškem duhu. Bil je vroč dan, bilo je ogromno dela, ampak ekipi KD Nove Gorice in Blazno blatni, smo ostali osredotočeni na delo, do konca tekme. Uspelo nam je izpeljati tudi srečelov, s pomočjo katerega smo uredili pasji park in zamenjali dotrajane koše za smeti. Glavna nagrada je bila polet z ultra lahkim Pipistelovim letalom.

Lili

Najbolj sem vesela, da se je toliko tečajnikov odločilo pomagati na tekmi, saj je to prireditev, ki zahteva veliko ekipo na in ob poligonu. Največje presenečenje tekme je bila napovedovalka, za katero si nihče od nas ni predstavljal, da bo tako dobro opravila svoje delo. Informacije so bile pravočasno povedane, po drugi strani pa nas je uspela nasmejati tudi v največji vročini, ko smo že vsi dihali na škrge. :) Več o uvrstitvah, si lahko preberete na spletni strani Komisije za agility.

Lola

Moja želja je, da bi naslednje leto nastopilo še več mojih tečajnikov ter, da bi agility na primorskem ponovno zaživel, saj smo nekoč imeli res izjemne agilitaše na tem koncu Slovenije. :)

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !