6.11.2014 ob 08:40

Poletna potovanja

Pojdi na komentarje

Poletje sem letos res maksimalno izkoristila. Mislim, da še nikoli nisem toliko potovala, saj so bili tedni, ko sem samo prišla domov, zamenjala prtljago in se ponovno podala na pot. Zakaj mi je bilo to poletje tako všeč. Ne samo zaradi potovanj, saj se mi zdijo potovanja, brez namena, cilja in končne ideje, čisto brez smisla. To poletje pa je bilo drugače. Nekaj je bilo potovanj, ki sem jih izkoristila za ekskurzijo in učenje, druga so bila namenjena tekmovanjem in seveda, polnjenje baterij, je bilo prav tako na sporedu.

Perugia, je bila slikovita!

Julij, je bil precej zaseden, saj sem bila skoraj vse vikende v kateri od sosednjih državah. Začela sem z Italijo in obiskala Perugio, skupaj z mojim očetom Zlatkotom, ki je sodil agility tekmovanje tam. Bilo je super, saj sva si ogledala vse okoliške aglity centre, tekla sem z obema psoma kot predtekmovalka in si spoznala njihov način vodenja psov, organizacijo tekmovanj in si obenem ogledala mesto ter spoznala malo njihove kulinarike. Dobila sem ogromno idej kako izboljšati in nadgraditi zgodbo Blazno blatnega centra.

Mrkopalj, Hrvaška

Naslednji vikend, sem se udeležila tekmovanja v agilityju, ki je potekalo v Mrkoplaju, na Hrvaškem. Super izvedeno tekmovanje, mi je napolnilo baterije in ker sem bila tam cel vikend, sem si tudi malo odpočila, tako da sem združila tekmovanje z oddihom, kar so zame idealne počitnice. Boljše ne obstajajo, vsaj zamen ne.

EO 2014 Madžarska. Sebek mene in Neje! :D

Konec julija sem ponovno potovala, tokrat brez mojih psov, saj sem se udeležila Evropskega prvenstva v agilityju ali krajše EO, ki je tokrat potekalo na Madžarskem. Spremljala sem svojega tečajnika Boruta in njegovo Lili, ki sta se uvrstila v ekipo. Bilo je nepozabno saj so bile proge fenomenalne, tekmovalci res vrhunski in seveda najboljša družba Slovenskih navijačev, je popestrila vsak trenutek. Naši agilitaši so ponovno pokazali, da spadajo v sam vrh. Silvia Trkman je postala evropska prvakinja v kategoriji medium z Le in Polona Bonač,  je v kategoriji small osvojila odlično drugo mesto z Ru! Large ekipa, je v finalu zasedla 4. mesto!

V avgustu sem končno malo umirila ritem življenja in se odpravila na dopust, ki je bil kraljevski, saj je trajal celih 14 dni! Super je bilo, da sem se lahko posvetila teku, ki je moj najljubši šport in delu z mojima psoma ter drugačnemu načinu življenja, ki ga prinaša poletni oddih.

Končno sprostitev!

To je bilo moje poletje, polno doživetji, ki mu je sledila delovna jesen in veliko sprememb in prenov glede Blazno blatnega centra.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !