12.11.2014 ob 14:47

Dan odprtih vrat Blazno blatne pasje šole

Pojdi na komentarje

Ideja o dnevu odprtih vrat se je porodila že nekaj časa nazaj, saj je najpogostejše vprašanje bodočih tečajnikov:”Kje je poligon?” Večinoma so prepričani, da delujem na travniku v bližini železniške postaje v Novi Gorici, ampak tam je dejansko fitnes na prostem, namenjen izključno ljudem, kjer pa malokrat vidim športnike. Večinoma ga uporabljajo lastniki psov, da sprehodijo svoje štirinožne prijatelje. Vrnimo se k dnevu odprtih vrat in njegovem poteku. Kot sem rekla, ker večina bodočih obiskovalcev pasjega centra ne ve, kje je čudovit blazno blatni poligon, sem se odločila, da ne bom toliko časa vlagala v predstavitve izven poligona, ampak sem vse sledilce različnih socialnih omrežji Blazno blatne pasje šole, povabila na poligon. Zamislila sem si dogajanje, ki bi bilo pozitivno, igrivo in bi pokazalo kako razgibano je dogajanje na blatnem poligonu.

Razstava slik umetnikov z OŠ Kozara.

Seveda dogodka ne bi zmogla organizirati sama. Pomagali so mi domači, prijatelji in tečajniki pasje šole. Prav tako pa so se dogodka udeležili člani okoliških kinoloških društev, ko rečem okoliških mislim poleg Nove Gorice, še Postojno, Obalo, Logatec in druge. Vabilu se je odzvala tudi italijanska baletka in kinologinja – Liliana Ferari Bruno, ki je združila ljubezen do psov in plesa ter sedaj tekmuje v dog dancigu – plesu s psom. Pripravila nam je čudovite nastope, s svojimi štirinožnimi prijatelji. Obiskala nas je predstavnica Zavoda PET, zaplesala je naša Blazno plesna skupina in seveda, zaključili smo z agilityjem. Uredili smo otroški kotiček, kjer so lahko najmlajši ustvarjali na temo psov ter vrata je odprla naša pasja učilnica oz. pasji park.

Liliana s svojo Aido! Odličen nastop.

Bil je pozitiven dan, posvečen različnim dejavnostim v zvezi s psi. Upam, da še kdaj ponovim tako veliko akcijo in da bom ponovno imela ob sebi odlično ekipo kot sem jo imela tokrat.

Agility!

Če želite zgodbe pasje šole spremljati sproti in kdaj celo v živo, vam priporočam, da všečkate FB stran Blazno blatno šolanje in sprehajanje psov, ali če vam je bližje IG je povezava tukaj blazno_blatno.

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !